IVÆRKSÆTTER FOREDRAG

DET ÆRLIGE FOREDRAG OM IVÆRKSÆTTERI

Hvis du ønsker et iværksætter foredrag, der giver et ærligt indblik i, hvordan det er at være iværksætter, og hvordan man på 5 år bygger 3 forskellige virksomheder ved hjælp af bl.a. hårdt arbejde, ved at droppe sin uddannelse og ved at man til tider mister troen på, om det er det rigtige, man har gang i – så kan jeg garantere dig, at du er havnet det rigtige sted.

Lige siden jeg startede som iværksætter, har jeg haft en trang til at give tilbage, og være med til at inspirere andre iværksættere, primært af 2 årsager:

1. Jeg følte aldrig selv, jeg i min tid under uddannelse, var blevet præsenteret for muligheden om at blive iværksætter.

2. Jeg elsker at være med til at inspirere andre, uanset om det er selvstændige, iværksættere med mange års erfaring, eller personer som ikke ved hvad de vil i fremtiden.

Siden jeg startede med at holde foredrag om iværksætteri, har jeg afholdt mere end 50 oplæg for alle typer af publikum og i hele landet.

Lidt om mine foredrag – Hvorfor gør jeg, som jeg gør?

Ret tidligt i mine iværksætter år, oplevede jeg en hvis trang til at give tilbage. Dette gjorde jeg ved hjælp af foredrag på diverse folkeskoler, handelskoler og universiteter. En af mine største drivkrafter ved at give tilbage, var at jeg følte mig skuffet over, aldrig at blive præsenteret for muligheden for at blive selsvstænding igennem min egen skolegang. Dette gør, at det giver mening for mig, at tage ud og muligvis inspirere bare én eller flere, der muligvis står i samme situation, som jeg selv gjorde.
Mine oplæg bærer altid præg af min egen historie og rejse – fra hvordan jeg allerede i folkeskolen viste tendenser til at blive iværksætter, til hvordan en handelskoleelev med nogle af de laveste karakter også kan blive til noget, trods de mange underlige og opgivende blikke man fik med på vejen.

Jeg forholder mig altid 100% ærlig i mine udtalelser, holdninger og meninger!
Og det vigtigste af alt fortæller jeg omkring, hvorfor det er så vigtigt at fejle igennem sin rejse som iværksætter og livet generelt!

Ydermere kommer jeg også ind på, hvorfor én som jeg, pludselig vælger at sælge mine ejerandele, tiltrods for en stabil og veletableret virksomhed med 22 ansatte.

 

Jeg tilpasser mine foredrag til målgruppen

Jeg er meget fleksibel hvad angår mine oplæg – og jeg vælger derfor altid at tilpasse mine foredrag til det publikum, jeg skal ud og møde.

Nogle af mine highlight jeg oftes vælger at komme ind på:  

  • Hvordan er det at starte virksomhed som 19 årig?
  • Hvordan kommer man igang med sin egen virksomhed?
  • Hvorfor er det vigtigt man forfølger sine drømme?
  • Hvordan reagere ens familie og venner på, at man dropper sin uddannelse for at forfølge sin iværksætterdrøm?
  • Og hvorfor når det hele kører, og man har en etableret virksomhed som er velfungerende, vælge at sælge den, for at gøre det hele en gang til?

Jeg har igennem tiden haft mange forskellige fokusområder i mine foredrag – så tøv ikke med at spørge, hvis i ønsker noget, der tilpasser præcis jer.

Til sidst vil jeg blot fortælle, at jeg elsker, at komme ud og inspirere andre – og det at komme ud og sætte spor af mod, motivation og drivkraft hos andre individer, er blot en bedrift i sig selv.

Lad os tage en snak – Kontakt mig idag!
Email: casperedens@gmail.com
Tlf: +45 22 71 71 41
Jeg ser frem til at høre fra dig!