Sample Page

Udannelsesvejlederen kiggede mærkeligt på mig, idet jeg netop havde fortalt hende at min drømmejob var at være fodboldspiller, fordi jeg var den bedste i klassen.

“Det kan du altså ikke vælge, Casper. Der må være noget andet du har lyst til.”

“Så vil jeg gerne være selvstændig.” svarede jeg.

Min historie.

Lige siden folkeskolen, har jeg altid vidst at jeg ville være iværksættere, hvilket sætter sine præg allerede i Handelskolen, hvor det meste af min SU, gik til at forsøge at starte projekter, hjemmesider eller andre idéer jeg kom på, som jeg kunne bygge en forretning ud af.

Jeg har forsøgt at lave alt fra odds-klubber og diskoteksapps, til affiliate hjemmesider og blogs, for at kunne tjene mine egne penge.

Jeg tror på personer med ild i maven, er dem som tør bryde normen og mønstre i samfundet, for selv at forfølge sine drømme.

Karat24.dk

Da jeg var færdig på Handelskolen, stiftede jeg virksomheden Karat24.dk, som er en webshop som beskæftiger sig med salg af smykke og ure på internettet.

Da jeg startede Karat24.dk var det primært smykker jeg importerede fra Kina, eller købte i min fars guldsmedeforretning via dropshipping som jeg solgte på internettet. Dette var en rigtig fin start for mig, da jeg lærte meget om hele E-handelsverdenen.

Karat24.dk har været med på en lang rejse, hvor jeg startede med at have kontor og lager på min fars loft, til senere at flytte i House of Innovation og til sidst i egne lokaler. Samtidig udviklede forretningen sig fra at være en hjemmeside som primært solgte Kina-smykker, til at blive en online guldsmed, som havde alle de kendte danske smykkemærker.

Ung netværk Kolding

I starten af 2014 begyndte jeg at savne jævnaldrende iværksættere jeg kunne netværke med. Jeg sad på dette tidspunkt i iværksættermiljøet House of Innovation, hvor der var et kæmpe netværk – Dog ingen på min alder.

Jeg valgte derfor at stifte et netværk for unge iværksættere med følgende regelsæt:

1. Du skal være under 27 år.

2. Du skal have et CVR nummer

3. Du skal have lavet første fakturering.

På denne måde kunne jeg sikrer mig, at alle iværksættere som kom med i dette netværk, var igang med deres egen virksomhed, og er unge. I dag er vi omkring 40 medlemmer af netværket.