fbpx

Foredrag på skoler for unge

FOREDRAG OM MOTIVATION OG DE SVÆRE VALG

Dengang jeg gik i folkeskolen, vidste jeg ikke hvad jeg ville være, når jeg blev stor. Der var en del af mine venner som vidste hvad de ville være, og jeg synes det var enormt svært at vælge. Jeg kan kun forestille mig hvordan nutidens unge har det, da de har mange flere valgmuligheder end jeg havde.

Jeg husker tydeligt min oplevelse med studievejlederen i 8. klasse, hvor jeg skulle tage stilling til hvad jeg ville med mit liv. Hun spurgte meget ind til, hvad jeg gerne ville være, for jeg kunne jo vælge lige det jeg allerhelst ville være.

Det jeg allerhelst ville være, var selvstændig ligesom min far, men det kunne jeg ikke vælge, og fik at vide at jeg nok burde blive revisor, eftersom at jeg er var god til matematik. Dette betød at jeg endte med at vælge handelsskolen som videregående uddannelse, og troede jeg skulle være revisor, indtil jeg næsten dumpede matematik på B-niveau.

Først herefter blev jeg igen interesseret i at blive selvstændig, og startede min første virksomhed som 19-årig, hvilket viste sig at være den bedste beslutning i mit liv. Som 20-årig valgte jeg derfor at begynde at holde foredrag på folkeskoler, for at introducere ander elever til, at man kan blive lige hvad man har lyst til, hvis blot man arbejder for det.

Dette fortæller jeg om i mine foredrag

I mine foredrag tager jeg udgangspunkt i min egen rejse fra folkeskolen, hvor jeg første gang fik drømmen om at blive selvstændig, og jeg i en ret tidlig alder vidste at det var dette jeg allerhelst ville i mit liv.
Jeg fortæller omkring hvordan jeg selv stod overfor at vælge imellem det, de voksne mente var rigtigt, samt hvad jeg selv følte i min mave.
I mit foredrag giver jeg eleverne de rette værktøjer til at vælge hvad deres fremtid skal indeholde, og snakker undervejs omkring forskellige tanker og synspunkter på emnet, hvor man lige pludselig har enormt mange valg.
Foredraget er rettet imod folkeskoler, efterskoler og handelsskoler. Udbyttet for eleverne, er at styrke deres selvudvikling og give dem de rette værktøjer, til at kunne have ro i maven, og samtidig mærke efter, når de skal vælge deres fremtid.

 

Læringsplan

Når jeg holder oplæg er jeg altid fleksibel omkring det emne jeg snakker om, og jeg forsøger derfor altid at tilpasse indholdet til publikummet.

Læringsmål for mine foredrag til skoler

  • Hvordan tager man en beslutning man er tryg ved, når man kun går i 8-9. klasse?
  • Hvordan mærker man efter, hvad man gerne vil?
  • Hvorfor er det vigtigt man forfølger sine drømme?
  • Hvordan håndtere man kritik og modgang, når man har taget en beslutning?

Jeg har igennem tiden haft mange forskellige fokusområder i mine foredrag – så tøv ikke med at spørge, hvis i ønsker noget, der tilpasser præcis jer.

Til sidst vil jeg blot fortælle, at jeg elsker, at komme ud og inspirere andre – og det at komme ud og sætte spor af mod, motivation og drivkraft hos andre individer, er blot en bedrift i sig selv.

Lad os tage en snak – Kontakt mig idag!
Email: casperedens@gmail.com
Tlf: +45 22 71 71 41
Jeg ser frem til at høre fra dig!

Udtalelser om mine foredrag

Casper var i september måned ‘18 på besøg hos EASV, hvor han fortalte om sin vej til at blive iværksætter. Det var en stor fornøjelse at have Casper på besøg, og han formåede på en meget ærlig, inspirerende og jordnær måde, at fortælle sin historie – En historie, der bestemt er værd at lytte til. Mathias Lenholdt

EASV

Jeg har i flere omgange haft fornøjelsen af at høre Casper fortælle sin historie ” fra ide/drøm til virkelighed” til mine 10 klasses elever. Man bliver smittet af hans passion og vedholdenhed, og Casper får på sin rolige og behagelige facon skabt lydhørhed og interesse. Annette Mogensen

KIE

Et godt foredrag, som inddrager dig i processen, som Casper har måtte gå igennem for at “bryde igennem” som iværksætter. En process, som har givet personlige succeser og skabt drivkraft. Samtidig deler Casper problematikkerne omkring, hvordan man får modet til at vende ryggen til de forventninger, der er til ens 19-årige jeg, samle opbakning, og gå sin egen vej. Et foredrag, som indeholder meget mere end klassiske “just do it” iværksætter historier.” Melissa Thomsen

JA Alumni