fbpx

13 forslag til fun facts, der kan gøre din ”Om mig” tekst mindre kedelig

Som iværksætter er det en succes, når du har vagt interesse og potentielle kunder og samarbejdspartnere søger på din virksomhed på nettet. Fun facts og personlige detaljer kan hjælpe dig til at blive husket. Jeg husker selv folk jeg møder bedre, når jeg har noget simpelt at koble dem op på – og endnu bedre er det, når det indeholde humor. Jeg har derfor valgt at give de 13 forslag til fun facts, som holder interessen i ”Om mig” eller ”Om os” sektionerne, samt tilføjer lidt ekstra personlighed.

1. En Børnehistorie

Beskriv din første oplevelse, som kan relateres til det du arbejder med i dag og fortæl din interessant, hvordan at du fra barnsben blev forberedt – eller knap så forberedt – til det du laver og er god til i dag. Jeg har selv taget udgangspunkt i mine kammeraters interesse for Pokémon kort, og hvordan det gav gevinst i form af en større slikpose om fredagen. Men det kunne også være en danskstil eller en tegning – kun din hukommelse og fantasi sætter begrænsninger for, hvad du kan fortælle om din barndom, som kan gøre din sektion mindre kedelig og mere personlig.

2. Drømmejobbet

Hvad ville du lave, hvis du ikke havde det job, som du har i dag? Ved at beskrive dit drømmejob, får den interesserede læser et indblik i, hvor din passion kommer fra, og hvordan du er endt i lige det her erhverv. I stedet for en kedeligere fortælling om, at du spillede computer og lærte en masse, kan du nu fortælle, hvorfor du var klassens bedste gamer, og hvordan at drømmen om at blive anerkendt internationalt, fik dig derhen hvor du er i dag.

3.Din første bil, cykel, lejlighed eller….

Som en del af din hverdag havde du en første ”et-eller-andet”, som du kan beskrive. Beskriv hvad du elskede og hvad du hadede allermest, ved den her ting, som du gerne vil associeres med. Måske din cykel så mega smart ud, men du lærte aldrig at cykle på den, så i dag underviser du i cykling.

4. Dit skjulte talent

Hvis du har et talent, som ikke lige er til at gennemskue ved første møde, har du en fin mulighed for at dele talentet under ”Om mig”. Det kan vise at du er både kreativ og teknisk, omsorgsfuld og sjov eller hvad dit skjulte talent, nu måtte sige om dig.

5. Dit stolteste øjeblik

Dit stolteste øjeblik kan give læseren en idé om dit ambitionsniveau, eller hvor let det er at gøre dig stolt og glad. Jeg er selv meget stolt af, at jeg kunne bidrage til at øge min fars salg, og dermed drive min første virksomhed i en ganske ung alder.

6. Hvad du lærte af din største fejltagelse

Alle kan begå fejl, men hvad var den absolut største for dig? Og endnu vigtigere, hvad lærte du af det? Dine refleksive tanker om fejltagelsen giver indblik i din professionalisme og samtidig viser det en åben og ærlig karakter og du vil helt sikkert fange læseren.

7. Det mest bizarre ved din kontorplads

Har du en blæksprutteformet stressbold, men en sjov historie eller en pose skumfiduser, du kigger mere på end du tager fra? Hvis det kan bringe et smil frem hos din læser, ved du at det er en god fun fact, du vil blive husket på.

8. Dit yndlingssportshold

Hvor stor fan er du, og hvad gør dig til en god fan? Har du plakater hængende, træner du i trøjer fra klubben eller hvilken merchandise gør dig til en god fan?

9. Din ”Guilty plessure”

Vi har alle den der ting, vi godt kan lide at gøre, spise, kigge på osv. Hvad gør du, når du virkelig skal have det fedt, men som samtidig er lidt pinligt at dele? Din læser vil helt sikkert huske dig på den.

10. Dit kæledyr

Hvis du har et kæledyr med en sjov detalje, personlighed, historie eller farve, kan det være værd at dele. Også selvom kaninen blev købt efter en lidt for hyggelig julefrokost, så inspirerer lige den kanin måske dit arbejde i dag.

11. Detaljer fra den ”Blåbog”

Hvordan beskrev dine klassekammerater dig, da I gik ud af skolen? Og hvordan har det ændret sig siden? Måske du er gået fra at være klassen bølle, til i dag at have udviklet en platform, som skal modarbejde mobning.

12. Din bedste ven

Fortæl om din bedste ven og hvorfor at lige den ven er den allerbedste. Har vennen hjulpet dig til at indse dit talent, jeres ferie inspireret dig eller hvorfor vedkommende er den sjoveste på havnen?

13. Hvad skal du nå, inden du dør?

Hvad står der på ønskelisten, over hvad du skal nå i livet? Flyve med en helikopter, få drømmebilen eller se den kinesiske mur? Din drøm fortæller mere ”Om mig” end du tror.