fbpx

IVÆRKSÆTTER AALBORG

IVÆRKSÆTTER AALBORG

Først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak fordi du besøger min hjemmeside. Mit navn er Casper Edens, og jeg forsøger at dele mine erfaringer, samt være med til at inspirere andre iværksættere, her på min hjemmeside.

Som iværksætter jeg stiftet bekendtskab med Aalborg rigtig mange gange, da jeg både har været i byen for at holde møder i mine respektive virksomheder, men også for at holde foredrag omkring iværksætteri forskellige steder i Aalborg.

Du kan læse hele min iværksætterhistorie lige her!

Hør mig fortælle omkring iværksætteri og min relation til Aalborg

Foredrag om iværksætteri i Aalborg

Mit navn er Casper Edens, og jeg har været iværksætter lige siden jeg var 19 år. I dag 5 år efter har jeg startet 3 forskellige virksomheder, hvoraf jeg har solgt 2 af dem. I dag bruger jeg meget af min tid, på at give tilbage til iværksætteriet, ved at tage rundt og inspirere og motivere, ved at holde foredrag om iværksætteri.

Dengang jeg selv gik i folkeskolen og handelsskolen, blev jeg aldrig præsenteret for muligheden om at man kunne blive iværksætter. Derfor besluttede jeg allerede et år efter jeg var startet som iværksætter, at jeg ville give tilbage til folkeskole og handelsskoler, ved at holde foredrag omkring hvordan man bliver iværksætter. Dette har resulteret i at jeg nu har holdt foredrag i hele landet for mange forskellige typer af publikum.

Når jeg holder foredrag, skræddersyr jeg altid indholdet til det publikum jeg snakker for, men ofte tager jeg udgangspunkt i min egen historie, hvor jeg kan trække en masse erfaringer, som publikum kan relatere til.

Læs meget mere omkring hvordan jeg griber foredrag an lige her!

Skal vi mødes i Aalborg?

Jeg er relativt ofte i Aalborg, og det er en by som jeg efterhånden kender ret godt, så hvis du kunne tænke dig at mødes til en kop kaffe eller andet, så tag kontakt til mig, og vi kan mødes næste gang jeg er i Aalborg.