fbpx

IVÆRKSÆTTER AARHUS

IVÆRKSÆTTER AARHUS

Mit navn er Casper Edens, og jeg er rigtig glad for at du har givet dig tid til at kigge forbi min hjemmeside. Her på min hjemmeside vil du finde rigtig meget spændende indhold (forhåbentlig) hvis du er iværksætter, eller interesseret i iværksætteri.

Som iværksætter kommer man meget rundt i landet og især Aarhus har jeg efterhånden et form for tilhørsforhold til, efter at have holdt rigtig mange møder i byen, men specielt også fordi jeg har holdt mange foredrag om iværksætteri i Aarhus.

Læs mere omkring min iværksætterhistorie her!

Hør mig fortælle omkring Iværksætteri i Aarhus

Foredrag om iværksætteri i Aarhus

Jeg har selv startet virksomheder lige siden jeg fyldte 19 år for 5 år siden. Lige siden har jeg startet 3 forskellige virksomheder, hvor jeg har solgt 2 af dem. I dag hjælper jeg primært iværksættere, og sidder i advisory boards, bestyrelse samt investerer i virksomheder.

Jeg elsker at være med til at inspirere andre og især præsentere muligheden for hvad der kan lade sige gøre som iværksætter, og derfor elsker jeg at komme rundt om holde foredrag om lige netop iværksætteri.

Jeg har efterhånden været i Aarhus flere gange for at holde foredrag, og når jeg er ude og holde foredrag, så sørger jeg altid for at skræddersy foredraget til publikum. I langt de fleste tilfælde tager jeg udgangspunkt i min egen historie, hvor jeg forsøger at give et ærligt indblik i det at være iværksætter.

Læs mere omkring mine foredrag her!

Skal vi mødes i Aarhus?

Hvis du befinder dig i eller omkring Aarhus, så vil jeg meget gerne mødes med dig, da jeg ofte befinder mig i byen. Så kontakt mig her på min hjemmeside, og så vil jeg glæde mig til at drikke en kop kaffe med dig i nærmeste fremtid 😉