fbpx

IVÆRKSÆTTER ESBJERG

IVÆRKSÆTTER ESBJERG

At have bygget 2 forskellige virksomheder og derefter at have solgt dem begge, har været den fedeste rejse nogensinde. Nu har jeg lavet denne hjemmeside, for at dele mine erfaringer med dig, og derfor betyder det rigtig meget, at du er landet på lige præcis min hjemmeside, hvor jeg håber at jeg kan give mine læringer videre til dig.

Jeg selv er opvokset i henholdsvis Hjerting og Bramming de første 20 år af mit liv, og jeg har derfor en rigtig stærk tilknytning til Esbjerg, og elsker at tage køreturen på E20 til Esbjerg i ny og næ. Det var også i Esbjerg hvor jeg tilbage i 2013 startede min første virksomhed, indtil jeg senere flyttede til Kolding.

Læs meget mere om min iværksætterhistorie her!

Lad mig fortælle dig om Iværksætteri og Esbjerg

Foredrag om iværksætteri i Esbjerg

 

Mit navn er Casper Edens, og jeg har vidst jeg ville være iværksætter lige siden jeg gik i 7. Klasse, og fortalte min studievejleder, at jeg ville være selvstændig ligesom min far. Lige siden har det taget fart, fra jeg startede min første virksomhed som 19-årig, til jeg som 25-årig er gået igang med min tredje virksomhed, efter at have solgt de 2 første.

En af de faktorer som fik mig til at tage springet som iværksætter, var de mange iværksættere som valgte at dele ud af deres erfaringer, og især præsentere muligheden for at blive iværksætter, og derfor har jeg de sidste 5 år brugt meget tid, på at tage rundt og holde foredrag, både for små lukkede netværk, men også til arrangementer med mere end 300 mennesker.

Da jeg har en stærk relation til Esbjerg, har jeg igennem tiden holdt mange foredrag om iværksætteri i netop Esbjerg, og især fordi jeg føler en stærk tilknytning til Esbjerg, så er jeg altid glad for at vende ‘hjem’ for at holde foredrag.

Læs alt hvad du skal vide om mine iværksætter foredrag her!

Mød mig i Esbjerg

Jeg er ofte i Esbjerg, fordi jeg selv har en relation til byen, og da det meste af min familie bor der, så hvis du har lyst til at mødes til en kop kaffe og snakke iværksætteri i Esbjerg, så kontakt mig gerne 😉