fbpx

IVÆRKSÆTTER HERNING

IVÆRKSÆTTER HERNING

En af de ting jeg altid har prioriteret højt ved Iværksætteri, er at give tilbage, og det skyldes især at dengang jeg startede min første virksomhed, følte jeg at det betød meget at andre iværksættere holdte oplæg og foredrag omkring deres rejse. Derfor valgte jeg at gøre det samme for 5 år siden, og har holdt mere end 100 foredrag siden.

Mit navn er Casper, og igennem min iværksætter rejse, hvor jeg har startet mere end 3 forskellige virksomheder, har jeg skabt en lang række erfaringer, og de erfaringer har udmøntet sig i at jeg har lavet denne hjemmeside, for at dele dem med jer.

Læs hele min iværksætterhistorie her!

Hør mig fortælle om iværksætteri i Herning

Iværksætter foredrag i Herning

Jeg har efterhånden holdt foredrag om iværksætteri i hele landet, og har derfor også været i Herning flere gange, for at dele mine erfaringer indenfor iværksætteri. Når jeg holder foredrag, fortæller jeg meget omkring min egen rejse som iværksætter, og forsøger at trække en masse konklusioner og læringer ud af historien, som publikum kan relatere til.

I mine foredrag fokusere jeg meget på at skabe det ærlige billede af iværksætteri, hvor jeg især hylder mine fejl, og fortæller hvorfor det er vigtigt at fejle, men kommer endvidere også ind på hvordan det var dengang jeg fortalte mine forældre at jeg droppede min uddannelse, for at forfølge min iværksætterdrøm.

Læs meget mere om mine foredrag her!

Skal vi mødes til en kop kaffe i Herning?

Da jeg ofte er i Herning, både for at holde møder og foredrag, så vil jeg meget gerne drikke en kop kaffe med dig, hvis du befinder dig her. Kontakt mig her på min hjemmeside, og lad os mødes 😉