fbpx

IVÆRKSÆTTER KOLDING

IVÆRKSÆTTER KOLDING

Mit navn er Casper Edens, og først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak fordi du besøger min hjemmeside, hvor jeg skriver omkring min egen rejse som iværksætter, samt deler ud af mine erfaringer, som andre iværksættere og iværksætter interesserede kan bruge.

Langt størstedelen af min karriere som iværksætter har været i Kolding, hvor jeg flyttede til som 20-årig, og stadig er bosat i dag. Grunden til at jeg flyttede til Kolding i sin tid, var fordi jeg skulle læse Entreprenørskab og Innovation på SDU i Kolding. Jeg endte med at droppe ud af uddannelsen efter 3. Semester, for at forfølge mine iværksætterdrømme.

Læs mere om mig, og min iværksætterhistorie her!

Hør mig fortælle omkring iværksætteri og min relation til Kolding

Årets Iværksætter i Kolding

Den første virksomhed jeg startede hed Karat24 ApS, som var en virksomhed hvor jeg solgte smykker og ure på internettet. Virksomheden drev jeg fra kontorfælleskabet House of Innovation i Kolding, og det var min første virksomhed, så jeg lærte utroligt meget ved at drive Karat24.

Da 2016 sluttede, skulle man i Kolding kårer Årets Iværksætter, og her var jeg så heldig at vinde prisen, på trods af at flere end 40 andre iværksættere var indstillet til prisen. Dette står stadig som en af de største bedrifter i min iværksætter karriere, specielt fordi de skete få måneder efter jeg havde droppet min uddannelse, for at forfølge min drøm som iværksætter.

Foredrag om iværksætteri i Kolding

Eftersom jeg føler at Kolding har været med til at forme mig som iværksætter, og 3 af de virksomheder jeg har startet er bosat i Kolding, så elsker jeg specielt at holde foredrag om Kolding i iværksætteri, fordi jeg føler jeg på den måde kan være med til at sørge for at skabe et større iværksættermiljø i Kolding.

Generelt har jeg altid elsket at fortælle min historie, og være med til at inspirere andre til selv at tage springet, ved at holde foredrag om iværksætteri. Derfor har jeg gjort dette de sidste 5 år.

Læs mere omkring mine foredrag her!

Skal vi mødes i Kolding?

Hvis du nogensinde skulle finde dig i Kolding, så tag meget gerne kontakt til mig, så vil jeg meget gerne mødes til en kop kaffe – Vi ses 🙂