fbpx

IVÆRKSÆTTER NORDJYLLAND

IVÆRKSÆTTER NORDJYLLAND

I Nordjylland især har man været rigtig gode til at hylde iværksætteri ved hjælp af forskellige award shows, og ved at man har meget opfordrende og støttende kommuner omkring iværksætteri. Jeg selv har været meget i Nordjylland for at snakke iværksætteri, både hvor det har været møder med forskellige iværksættere, men også for at holde foredrag om lige netop iværksætteri.

Mit navn er Casper Edens, og jeg startede min første virksomhed som 19-årig, og lige siden har jeg vidst at jeg skulle være iværksætter. Der er bestemt 2 ting jeg elsker ved iværksætteri. Det ene er rejsen fra man får en idé til man realisere den. Det andet er hele kulturen med at man deler erfaringer med hinanden, og her forsøger jeg især hele tiden at dele mine erfaringer ved at holde foredrag mm.

Læs hele min iværksætterhistorie lige her!

Snak Iværksætteri i Nordjylland med mig!

Iværksætter foredrag i Nordjylland

Når jeg er ude og holde iværksætterforedrag, som jeg efterhånden har gjort flere gange i Nordjylland, så har jeg meget fokus på at tage en praktisk tilgang til de læringer jeg deler ud af. Ofte tager jeg udgangspunkt i min egen historie, og deler ud af de erfaringer jeg har gjort mig undervejs, ved at bygge 3 forskellige virksomheder.

Alle de foredrag jeg holder er skræddersyet til det publikum jeg taler til, hvilke betyder at hvis det er en skole, så forholde jeg mig meget praktisk, men er det til et erhvervsarrangement, så er niveauet og de læringer jeg fortæller om tilpasset hertil.

Læs meget mere om mine foredrag her!

Hils på mig i Nordjylland

Da jeg relativt ofte er i Nordjylland, så siger jeg aldrig nej til en kop kaffe, så hvis du har lyst til at tage en snak om iværksætteri, så kontakt mig via min kontaktformular, og lad os tage en snak!