fbpx

IVÆRKSÆTTER ODENSE

IVÆRKSÆTTER ODENSE

Jeg er ofte i Odense både for at holde møder, men har specielt også været i Odense flere gange for at holde foredrag om iværksætteri. Jeg har blandt andet holdt foredrag på ODEON og til Forretningsmiddagen i Odense førhen.

Mit navn er Casper Edens, og lige siden jeg gik i folkeskolen har jeg vidst, at jeg ville være iværksætter. Dette resulterede i at jeg startede min første virksomhed som 19-årig og lige siden har haft 4 forskellige CVR-numre. 2 af virksomhederne har jeg solgt, og de sidste driver jeg stadig den dag i dag. Iværksætteri er i min optik noget af det fedeste i hele verdenen, og jeg elsker derfor at dele mine erfaringer og læringer, som netop er grundlaget for at jeg har lavet denne hjemmeside.

Læs hele min iværksætterhistorie lige her!

Hør om min relation til Odense og iværksætteri

Iværksætter foredrag i Odense

Hvis man mangler en foredragsholder som kan snakke om iværksætteri i Odense, så tager jeg meget gerne den korte tur til Odense. Jeg har efterhånden holdt mange typer af foredrag, både for netværksgrupper, men også for folkeskoler, handelskoler, gymnasier og på universitet. Det der er fælles er at jeg elsker det hver gang og jeg altid tilpasser mine foredrag til målgruppen.

Mine foredrag tager i de fleste tilfælde udgangspunkt i min egen iværksætterhistorie, hvor jeg kommer ind på hvordan det er at starte virksomhed som 19-årig, men også hvordan det er at fortælle sine forældre at man dropper sin uddannelse, for at følge sin iværksætterdrøm, og hvordan det er at fyrer sin første medarbejder.

Læs meget mere om mine foredrag lige her!

Skal vi mødes i Aalborg?

Da jeg ofte er i Odense, siger jeg aldrig nej til en kop kaffe, så hvis du har lyst til at tage en snak om iværksætteri eller andet i samme boldgade, så skriv meget gerne til mig, og så kan vi mødes næste gang jeg er i Odense!