fbpx

IVÆRKSÆTTER RANDERS

IVÆRKSÆTTER RANDERS

Iværksætteri er efterhånden blevet et buzzword som alle snakker om, både på folkeskole-niveau men også politisk. Jeg har altid ment at iværksætteri var vigtigt at lære, eller ihvertfald vigtigt at man lære at være foretagsom i sit liv. Jeg selv har været iværksætter lige siden jeg var 19 år.

Mit navn er Casper og jeg elsker iværksætteri, hvilke også gøre at jeg har startet ialt 3 virksomheder og solgt 2 af dem. I dag bruger jeg meget af min tid på at rådgive iværksættere og holde oplæg i iværksætteri. Jeg har efterhånden holdt iværksætter oplæg i Randers flere gang, for at være med til at inspirere.

Vil du læse hele min historie? Så klik her!

Lad mig fortælle dig om iværksætteri og Randers

Foredrag om iværksætteri i Randers

Dengang jeg selv gik i folkeskolen, blev jeg aldrig præsenteret for muligheden om at man kunne blive iværksætter. Det betød at jeg troede jeg skulle være revisor, indtil jeg næsten dumpede i matematik på handelsskolen. Herefter søgte jeg efter andre muligheder, og fandt en masse inspiration hos andre iværksættere. Lige siden har jeg brugt meget af min tid på at give tilbage, ved at holde foredrag om iværksætteri.

Jeg har holdt flere iværksætter foredrag i Randers, og kigger meget gerne forbi igen for at dele mine iværksætter erfaringer. Når jeg holder foredrag sørger jeg altid for at tilpasse mit indhold til publikummet, men ofte tager jeg udgangspunkt i min egen historie.

Læs meget mere om mine iværksætter foredrag her!

Skal vi mødes i Randers?

Da jeg ofte besøger Randers, så vil jeg meget gerne møde dig til en kop kaffe og en snak om iværksætteri. Kontakt mig via min hjemmeside, og lad os planlægge et møde 🙂