fbpx

IVÆRKSÆTTER VEJLE

IVÆRKSÆTTER VEJLE

Vejle er en af de byer jeg har besøgt allermest i min iværksætter rejse, og er faktisk også en af de byer jeg har holdt flest iværksætter foredrag i. Dette skyldes især det lokale erhvervsfremme, som gør meget for byen i henhold til iværksætteri, hvilket jeg som iværksætter er rigtig glad for at se.

Jeg er derudover rigtig glad for at du besøger min hjemmeside, som jeg har lavet for at dele ud af mine iværksætter erfaringer, og forhåbentlig være med til at inspirere de personer som går rundt med en iværksætter i maven.

Læs hele min iværksætter historie her!

Hør mig fortælle omkring Iværksætteri og Vejle

Iværksætter foredrag i Vejle

Mit navn er Casper Edens, og jeg har igennem de sidste 5 år holdt mere end 100 iværksætter foredrag. Jeg har derudover startet 3 forskellige virksomheder hvoraf jeg har solgt 2 af dem, og i dag driver den tredje, hvor jeg coacher og rådgiver iværksættere.

De sidste 5 år har jeg brugt meget tid på at tage rundt og holde foredrag omkring iværksætteri, og har især været glad for at besøge Vejle, hvor jeg både har holdt foredrag i samarbejde med Business Vejle og Spinderihallerne.

I mine foredrag tager jeg ofte udgangspunkt i min egen historie, og fortæller omkring de erfaringer som jeg selv har gjort mig.

Læs meget mere om mine foredrag her!

Skal vi mødes i Vejle?

Da jeg ofte er i Vejle, vil jeg meget gerne mødes, hvis du befinder dig i byen. Kontakt mig her på min hjemmeside, hvis vi skal mødes til en kop kaffe og snak om iværksætteri.