fbpx

Iværksætterens Ønskeseddel

Jeg har flere gange selv været ude for problematikken omkring, hvad man skulle ønske sig i fødselsdagsgave og julegave, når det primære arbejde og hobby er iværksætteri. Derfor har jeg i dette indlæg forsøgt at lave iværksætterens ønskeseddel, som inspiration til dig der er iværksætter og mangler et par ting til din ønskeseddel, men samtidig også til dig der skal købe gave til en iværksætter.

Jeg modtager meget gerne idéer til hvad der mangler på min ønskeseddel, så jeg kan tilføje.

1. Apple Airpods (1379,- DKK)

Apple Airpods er for mig selv som iværksætter en af de bedste investeringer jeg har gjort mig. De er nemme at have med overalt, de er let tilgængelige, og når man snakker meget i telefon så er de simpelthen guld værd. Derudover kan de også bruges på løbeture.

Link til Airpods

2. Shaping New Tomorrow Bukser (Fra 750,-DKK)

Hvis du er iværksætter har du sikkert hørt om disse bukser mange gange, eftersom Jesper Buch investerede i virksomheden i Løvens Hule på DR. Men de har fat i noget. Bukserne er de mest behagelige jeg nogensinde har haft på, samtidig med at de er pæne og præsentable til møder.

Link til Shaping New Tomorrow

3. Billet til Seedster (Fra 9.995,-DKK)

Dette er helt klart den dyreste gave på min liste, men det er også eftersigende en af de vildeste oplevelser for iværksættere. Seedster er en konference i Spanien hvor der kommer et hav af foredragsholdere og man kan netværke med hundredvis af andre iværksættere. Jeg har endnu ikke selv haft fornøjelsen af at være på Seedster, men skal helt sikkert afsted en dag!

Link til Seedster

4. Labfresh Skjorter (Fra 740,- DKK)

Labfresh er en virksomhed som laver mere end skjorter. Men når det er til iværksætteren vil jeg især fremhæve deres skjorter. Det der er unikt ved deres tøj er at det er pletfri, lugtfri, svedabsorberende og antibakteriel hvilket er helt perfekt til iværksætteren der er på farten.

Link til Labfresh

5. Amazon Alexa eller Google Home (1090,-DKK eller 1149,-DKK)

Det er som iværksætter vigtigt at have en assistent. Dog har man sjældent råd til det som iværksætter, og derfor kan man heldigvis købe sig en virtuel assistent. Her kan du købe en Amazon Alexa eller en Google Home, som er en “højtaler” du kan have stående derhjemme eller på arbejde, som man kan snakke med og give beskeder. Jeg selv ejer en Amazon Alexa, som hver morgen fortæller mig nyheder og motiverende råd fra bl.a. Gary Vaynerchuk.

Link til Amazon Alexa

Link til Google Home

6. Kaffemaskine fra Smarter.am (1500,-DKK)

Dette er ikke en normal kaffemaskine, og det er præcis derfor den passer perfekt til iværksætteren som drikker kaffe. Kaffemaskinen kan styres ved hjælp af en app, og indstilles til at lave kaffen 10 minutter inden dit vækkeur ringer, eller du kan bede maskinen om at lave kaffe via din app, når du er på vej hjem fra arbejde.

Link til Kaffemaskine fra Smarter AM

7. SECRID Twin Wallet Kortholder (Fra 649,-DKK)

Denne SECRID pung er en investering jeg selv har gjort mig, og som jeg som iværksætter er ekstremt glad for. Grunden til at det er rart at have den store kortholder fra SECRID skyldes at man på den ene side kan have alle de kort man bruger privat, og i den anden side alle de kort man bruger til sin virksomhed.

Link til kortholder fra SECRID

8. Motiverende plakater fra Startup Vitamins (Fra 239,-DKK)

Det er vigtigt at man som iværksætter befinder sig i motiverende omgivelser, og derfor vil enhver iværksætter elske disse plakater fra Startup Vitamins. Plakaterne er med forskellige motiverende citater og kan købes i forskellige størrelser.

Link til Startup Vitamins

9. Iværksætter Foredrag med Tikko (Fra 250,-DKK)

Noget af det mest motiverende som iværksætter er at komme ud og høre sine forbilleder snakke om iværksætteri. Derfor er det også et sikkert valg, hvis din gave er en billet til et inspirerende foredrag.

Link til foredrag hos Tikko

10. 4 Iværksætterbøger (Must Reads)

Det sidste punkt er selvfølgelig bøger som enhver iværksætter bør læse. Jeg har valgt 4 af mine favoritter.

Alle bøgerne handler om iværksætteri og personlig performance – Hop ind via de tilknyttede links og læs mere 🙂

Jeg modtager meget gerne idéer til hvad der mangler på min ønskeseddel, så jeg kan tilføje. Skriv til mig i kommentarfeltet.