fbpx

TALENT TEST

FORSTÅ DINE TALENTER

Tilbage i 2018 var jeg direktør i mit eget konsulentfirma, hvor vi havde 20 ansatte, og havde igennem årene haft mange forskellige ansættelser – Også fejlansættelser. Som i enhver anden virksomhed drejer det sig om at sikre at ens ansatte, og sig selv performer på højeste niveau, og første gang jeg blev introduceret for talent test, fik jeg øjnene op for, hvad det i virkeligheden betyder.

I dag er jeg certificeret i talent testen TT38, som er den talent test jeg finder mest valid og brugbar, når man ønsker at arbejde med sine talenter.

Første gang jeg blev introduceret til TT38 var jeg meget afvisende og skeptisk. Det kan både skyldes at jeg kommer fra det vestjyske, men også fordi jeg havde beskæftiget mig med Disc og Garuda førhen i forbindelse med mine ansatte, og min holdning var, at jeg ikke syntes det var konkret nok.

Faktisk tog det mig 6 måneder, fra jeg første gang blev introduceret til TT38, til jeg rent faktisk begyndte at bruge den, i min virksomhed. 

Resultatet var outstanding. Ved hjælp af denne test, kunne vi sørge for at vi selv, og de ansatte vi testede, kunne arbejde med deres toptalenter, og dermed både højne arbejds moral og performance i virksomheden. Jeg husker tydeligt dengang jeg selv fik min første feedback, hvor jeg nærmest anklagede konsulenten for at have stalket mig på Facebook, snakket med mine venner eller baggrunds tjekket mig på en eller anden måde. Dette var dog ikke tilfældet – Han kunne blot danne sig et meget præcist billede af mig, ud fra TT38-testen.

Hele situationen udmøntende sig i, at jeg lod mig selv certificere i TT38, og i dag har hjulpet både startups og etablerede virksomheder.

Hvordan er forløbet med en talent test? 

Når man udarbejder et forløb, hvor der skal arbejdes med talent test, så arbejder man med 3 faser.

1. Fase: Som det første, er det vigtigt at gennemgå, hvad det er talent testen skal bruges til, og det er her hvor man tager en snak omkring hvilke udfordringer der på nuværende tidspunkt er for personerne eller virksomheden. Det er også her hvor der gives en kort briefing omkring hvordan testen skal tages.

2. Fase: Når testen er blevet taget af personerne som er involveret i projektet, vil der efterfølgende givet feedback til alle personer individuelt, hvorefter man giver en feedback til leder/ledelse omkring de overordnede konklusioner. 

3. Fase: Der tages en opfølgende snak, for at høre hvordan der er blevet arbejdet med talenter indtil nu.

Hør min podcast med Kenneth fra TT38 her

Lad os tage en snak – Kontakt mig idag!
Email: casperedens@gmail.com
Tlf: +45 22 71 71 41
Jeg ser frem til at høre fra dig!

Udtalelser fra andre

Casper var i september måned ‘18 på besøg hos EASV, hvor han fortalte om sin vej til at blive iværksætter. Det var en stor fornøjelse at have Casper på besøg, og han formåede på en meget ærlig, inspirerende og jordnær måde, at fortælle sin historie – En historie, der bestemt er værd at lytte til.

Mathias Lenholdt

EASV

Vi valgte Casper til at fortælle vores gæster om hans vej til succes. Det gjorde vi fordi, Casper har noget at have det i og fordi han motiverer andre gennem egne handlinger, et super indlæg som der gav stof til eftertanke hos alle. Michael Bertelsen

Bygma Esbjerg A/S

Jeg har i flere omgange haft fornøjelsen af at høre Casper fortælle sin historie ” fra ide/drøm til virkelighed” til mine 10 klasses elever. Man bliver smittet af hans passion og vedholdenhed, og Casper får på sin rolige og behagelige facon skabt lydhørhed og interesse. Annette Mogensen

KIE

Et godt foredrag, som inddrager dig i processen, som Casper har måtte gå igennem for at “bryde igennem” som iværksætter. En process, som har givet personlige succeser og skabt drivkraft. Samtidig deler Casper problematikkerne omkring, hvordan man får modet til at vende ryggen til de forventninger, der er til ens 19-årige jeg, samle opbakning, og gå sin egen vej. Et foredrag, som indeholder meget mere end klassiske “just do it” iværksætter historier.” Melissa Thomsen

JA Alumni

Casper Edens har et fantastisk drive! Det har givet ham en masse erfaringer som serie-iværksætter – som et ekstra plus formår han, at dele disse og nå ud over scenekanten og give dem videre samt at motivere. Amanda Adelborg Hedevang

Business Kolding