Afspil video

Marlene Dencker

Sådan gik Marlene fra travl fuldtids-terapeut til at skabe mere frihed og højere indtjening til sig selv, ved at sælge sin viden online.

Hvad siger
vores kunder?

Hør hvad vores kunder har fået ud af Digital Pioner Mentorforløbet

Afspil video

Mikkel Gisleson Steffensen

I dette interview fortæller Mikkel om, hvordan forløbet har haft en livsændrende effekt på ham, og hvordan han og hans partner har implementeret det i deres markeringsbureau  

Afspil video

Michael Grønnemose

Hør i interview med Michael, hvordan han formåede at skabe en omsætning på +125.000 på kun en måned ved at følge vores forløb.

Afspil video

Helle Rosendahl

Hør hvordan Helle på blot 2 måneder 6-doblede sin omsætning, og dermed skabte et online forløb med en 6-cifret månedlig omsætning, ved at hjælpe kandidater med at finde deres drømmejob.

Afspil video

Charlie Skovgaard

Se interviewet hvor Charlie forklarer hvordan han blev den yngste 100K Award vinder i vores forløb, da han opnåede en omsætning på +100.000 i måneden som blot 23-årig.

Afspil video

Bo Hamburger

I dette interview forklarer Bo hvordan han indfriede kravene til at vinde en 100K Award, og samtidig hvordan han skabte markant mere frihed for sig selv, ved at sælge sin viden online.

Afspil video

Henrik Solkær

Hør hvordan Henrik har brugt sit kendskab fra TV-programmet Masterchief, til at skabe sit eget online forløb hvor han hjælper dedikerede madsjæle med at blive dygtigere til madlavning.

Afspil video

Lasse Frederik Pedersen

I dette interview får du indblik i hvordan Lasse kom igang med sit online forløb og fik de første +20 kunder til hans helt nye online forløb. 

Afspil video

Jacob Obling Nygaard

Lær hvordan Jacob som en af de hurtigste i vores forløb vandt en 100K Award. Det tog ham kun 2 måneder fra han startede, og han deler alt i interviewet herover.

Afspil video

Marlene Gadeberg

Marlene kom til os med alle de rette kompetencer indenfor mindset, men havde brug for hjælp til en strategi der kunne hjælpe hende. Ved at følge metoderne fra vores forløb vandt hun en 100K Award

Afspil video

Nicolaj Westring

Nicolaj kom til os, da han var blevet færdiguddannet coach, og ønskede at skabe en levevej ud af dette. Lige præcis dette opnåede Nicolaj bl.a. ved hjælp af vores forløb.

Afspil video

Stefan Lautrup Skurup

Få indblik i hvordan Stefan vandt en 100K Award ved at skabe en spin-off på vores forløb. Her vil du lære hvordan Stefan også benytter vores metoder i sin egen forretning.